Gebouwentechnologie

Elektrische TotaalconceptenHVAC
EEG NV, Divisie Electro Entreprise is actief in het ontwerp, de realisatie, installatie en het onderhoud van elektrische totaalprojecten voor kantoorgebouwen, utiliteitsbouw en industriële sites met focus op de zorgsector.

Dankzij het klantgericht maatwerk, de erkenning klasse 8, de ruime en jarenlange ervaring en de professionele en creatieve inzet van ruim 220 medewerkers, heeft de firma een leidende positie in West- en Oost-Vlaanderen in de zorgsector.

Kantoren

EEG NV is de kern van de EEG Group, een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan.   De 6 ondernemingen binnen de technologiegroep spelen een toonaangevende rol op het vlak van technische installaties, vernieuwende technologieën, energiebeheer en operationeel beheer op lange termijn.  Dankzij de eigen interne studiediensten zijn we in staat om grootschalige projecten autonoom uit te voeren.

De EEG GROUP beschikt over een team van meer dan 500 gespecialiseerde technici en ingenieurs en behaalde in 2015 een geconsolideerde omzet van 100 miljoen euro.